Tweede E-learning module Basiskennis Bodemenergie

apr 17, 2024

De vervolgmodule van de E-learning Basiskennis Bodemenergie is beschikbaar! Deze module is te vinden op de website van Bodembreed Academie onder de naam: ‘Basiskennis bodemenergie 1b’. U kunt de nieuwe module schriftelijk volgen of gebruik maken van de handige voorleesfunctie.

 

In deze vervolgmodule op ‘Basiskennis Bodemenergie 1a’ komt u onder andere meer te weten over de verschillen tussen warmtepompen die gebruik maken van bodemenergie en warmtepompen die gebruik maken van lucht. Verder is er aandacht voor de benodigdheden voor installaties, recente beleidsontwikkelingen en risicobeheer.

Een van de belangrijkste speerpunten van Branchevereniging Bodemenergie is kennis ontwikkelen en delen. Deze e-learning, die tot stand is gekomen in samenwerking met de branchevereniging, biedt een solide basis voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzame energieoplossingen. Toegang tot de e-learning module Basiskennis Bodemenergie is gratis en biedt een mooie basis om vervolgens de professionele Basiscursus Vakmanschap Bodemenergie te volgen.

Ga dus snel naar Bodembreed Academie en bekijk de nieuwe e-learningmodule Basiskennis Bodemenergie.